Verantwoord verzekeren

 

Een mooi concreet voorbeeld hiervan is de in 2018 geïntroduceerde innovatieve Ansvar Bewust rijgedragverzekering, als onderdeel van het hiervoor speciaal opgerichte Ansvar Bewust label.  Bij deze autoverzekering worden mensen gestimuleerd tot een verantwoorde en milieuvriendelijkere rijstijl. Een gratis app helpt bij de bewustwording en het aanleren van deze rustigere, veiligere en zuinigere rijstijl. Bovendien geeft het tot maximaal 10% korting op de verzekeringspremie.

Begin 2020 introduceren we de Ansvar Bewust woonhuis- en inboedelverzekering. Gewoon goede en betaalbare verzekeringen waarbij onze klanten bij schade kunnen kiezen voor een duurzame vorm van schadeherstel. We helpen ze hier zo nodig bij maar keren ook meer uit bij schade als ze voor duurzaam schadeherstel kiezen. Een duurzame levensstijl staat bij deze verzekeringen centraal, zonnepanelen zijn uiteraard standaard meeverzekerd.

Op de inboedelverzekering is ook dekking voor zaken die men gezamenlijk met anderen bezit en gebruikt. Zo stimuleren we het deelgebruik en zorgen ervoor dat de verzekering hierin voorziet voor als er iets mis gaat. 

De mogelijkheden tot reparatie worden verruimd, ook in het geval dat weggooien en nieuw kopen voordeliger is. En als er al iets nieuws aangeschaft moet worden, bijvoorbeeld na een inbraak, krijg je als klant meer uitgekeerd als je ervoor kiest om een energiezuiniger exemplaar te kopen.

Door onze samenwerking met de brandwondenstichting kwamen we er achter dat alleen naar de materiële kant kijken bij het afhandelen van een brandschade soms echt tekort schiet, zeker als er sprake is van letsel. Vandaar dat we bij de Ansvar Bewust opstal- en inboedelverzekering ook uitkeren voor de kosten van traumaverwerking en psychologische hulp.

In de loop van 2020 en 2021 breiden we het Ansvar bewust label verder uit met andere duurzame verzekeringen

 

Bekijk de onderstaande video over de Ansvar Rijbewustpolis:

 Bekijk de onderstaande video over de Ansvar Bewust Woning- en Inboedelverzekering:

Turien & Co. Assuradeuren
James Wattstraat 11
1817 DC Alkmaar

T 072 518 11 81
info@turien.nl

Ansvar Verzekeringsmaatschappij N.V.
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam

T 020 617 0426
info@ansvaridea.nl